Festklänningar i Göteborg

Om du är på jakt efter festklänningar i Göteborg så finns det flera bra butiker att välja bland. Du kan behöva besöka flera av dem för att hitta till den modell som känns rätt för dig men om du börjar med lite research online så blir det lättare att avgöra vilken butik med festklänningar i Göteborg som har designen som tilltalar dig. Det hela beror ju också lite grand på vilken typ av fest du ska gå på, men generellt sett så brukar det vara smart att ta en titt på vad butikerna med bröllopsklänningar har för sortiment av festklänningar.

Du bör också tänka på att det är bra att handla festklänningar i Göteborg från en butik som också kan ge viss skräddarservice. Det är ganska ofta som man vill fixa till en klänning lite innan den sitter perfekt för den stundande festen.

Här följer några tips på butiker som säljer festklänningar i Göteborg. Titta noga på deras hemsidor innan du besöker butiken för att prova modellerna och eventuella accessoarer.

Klicka här för att läsa om hur du kan få snyggare ögonfransar.

Wedding Square

Wedding Square är en butik som fullkomligt sprakar av härliga färger på klänningar i klassisk stil. Du kommer att njuta av ett besök i denna butik och förhoppningsvis hitta den rätta festklänningen till din fest. I denna butik finns även accessoarer och skor samt en ateljé där eventuella korrigeringar kan tas om hand om.

www.weddingsquare.se

Södra Allégatan 1, Järntorget

Tel: 031-253170

Brahegatan 1

Tel: 031-212080

Johans Högtidskläder

Johans Högtidskläder är butiken för festklänningar i Göteborg då du ska på bal eller något annat mycket elegant, kanske rentav Nobelfesten i Stockholm?! Här hittar du verkligen vackra modeller som kan få vem som helst att känna sig som en prinsessa. Dessutom finner du hos Johans en personlig service som gör det lättare att hitta rätt modell och färg för dig.

www.johanshogtidsklader.se

Linnégatan 51-53

Tel: 031-424413

Remanns

Remanns är butiken med festklänningar i Göteborg som känns internationella och moderna. Här finner du populära märken från Sverige och hela Europa. De har festklänningar och cocktailklänningar som passar olika åldrar och kroppstyper så du har god chans att finna något unikt som är som klippt och skuret för dig i denna butik. Remanns erbjuder även viktiga tillbehör som glittriga tiaror och sidenhandskar.

www.remanns.se

Linnégatan 2 (4 för herr)

Tel: 031-125714 (031-145852 för herr)

Ramona Design

Ramona har som slogan att de är Nordens största bröllop och festbutik i Göteborg och du behöver bara ta en snabb titt på deras hemsida för att se att de verkligen erbjuder ett imponerande sortiment. Här kan du garanterat hitta festklänning i Göteborg men se till att ha gott om tid för att prova och känna efter vilken klänning som passar just dig bäst! Det kan löna sig att ta med en kompis eller Mamma som smakråd när det handlar om ett så pass stort sortiment.

www.ramonadesign.se

Kungsgatan 10 A

Tel: 031-139582