Festklänningar i Stockholm

Många besöker Stockholm för att shoppa exklusiva och/eller snygga och lite originella kläder som t.ex. festklänningar. På denna sida räknar vi upp ett antal butiker i Stockholm som säljer festklänningar. Du får gärna använda vårt kontaktformulär för att tipsa oss om andra butiker som säljer festklänningar i Stockholm.

Ibland kan man ha tur och hitta den perfekta festklänningen i en av de vanliga klädbutikerna men oftast så krävs det lite mer för att hitta en fin festklänning som känns unik och vacker. Beroende på årstid så kan olika typer av material passa och det spelar förstås också roll vilken färg och modell som du gillar bäst. Man kan mycket väl klä sig i en kort festklänning under vintertid och hålla sig varm med en vacker kappa då man rör sig utomhus. Det finns många butiker med festklänningar i Stockholm och för att hitta den design du gillar bäst bör du starta online.

Hitta din festklänning i Stockholm

Innan du besöker butiker med festklänningar i Stockholm så kan du ta en titt på deras sortiment online. Det här sparar dig en massa tid och kraft och du får kunskap om priser och de olika stilar som gäller just nu. Det är ganska vanligt att olika butiker säljer festklänningar från samma designer men priserna kan variera. Läs på online innan du ger dig ut för att handla din klänning!

Snyggt och bekvämt

Ett misstag som många begår då de skaffar en festklänning är att de tänker mer på hur klänningen ser ut på galgen än ur den känns mot kroppen. Ett visst material kan vara vackert att se på men om du inte känner dig bekväm i klänningen så blir upplevelsen på festen inte maximal. Du vill även försäkra dig om att du har fri rörlighet i din festklänning så att du inte måste hålla dina armar i hängande position av rädsla för att sömmen runt axeln ska spricka om du vinkar hej till en vän!

Här finner du festklänningar i Stockholm

De här butikerna har festklänningar som passar olika slags fester och tillfällen och då du går till butiken får du även hjälp med att hitta den modell och färg som passar just dig bäst.

Store of my life

www.storeofmylife.com

Odengatan 44

Tel: 08-167170

Store of my life kan erbjuda festklänningar för alla tillfällen. Den här butiken har billiga sommarklänningar och festklänningar som är bekväma att bära och vackra att se på. Dessutom finns skräddarservice tillgänglig om du behöver ändra en klänning för att passa din smak perfekt.

Laura Stockholm

www.laurastockholm.se

Norrmalmstorg 1

Tel: 08-6117905

Laura Stockholm designar egna klänningar men erbjuder också festkläder från kända märken. Festklänningarna kan även sys om och anpassas till dina önskemål. I butiken finner du även accessoarer som smycken och skor.

Aksara

(www.aksara.se)

Vasagatan 40

Tel: 08-214005

Aksara erbjuder festklänningar i Stockholm. Här finner du festklänningar med spännande design och accessoarer som skor och väskor. Aksara ger också tips och råd för sminkning så att du kan se riktigt snygg ut till festen.

Little Fairies

Skidvägen 21

129 49 Hägersten (Stockholm)

Erbjuder festlig klädsel till dig och dina barn för alla tänkbara högtider. Här finns festklänningar, studentklänningar, brudklänningar, barnkostymer med mera.